Začetek nove sezone (jesen 2014)

Spoštovani novi in stari člani,

letos smo v klubu sprejeli težko odločitev, za katero pa verjamemo, da nam bo dala nov zagon in ponudila nove priložnosti. Po skorja 15 letih delovanja v telovadnici OŠ Valentin Vodnik smo se odločili, da se preselimo v nove - lastne prostore. Nova lokacija telovadnice bo v Tomačevem v okviru prostorov Fitzone. Ker pa moremo telovadnico še urediti, bomo do začetka vadbe v novih prostorih organizirali vadbo na različnih lokacijah v Ljubljani. Dogovori so v zaključni fazi in pričakujemo, da bomo še v tem tednu objavili točne termine in lokacije treningov. Vsekakor bi želeli letos pričeti z več različnimi skupinami (otroci, začetniki JJ, začetniki FFA, nadaljevalni JJ, ne-waza). Lastni prostori nam bodo omogočali, da bomo izvajali vse naštete oblike vadbe in dodatno gostili še druge veščine. 

Prav tako smo sprejeli odločitev, da bomo tekom leta organizirali serijo seminarjev, ki jih bodo vodili naši in tuji trenerji. Seminarji bodo odprti tudi za zunanje obiskovalce, kar bo priložnost za trening z različnimi partnerji. S prvim seminarjem pričnemo v soboto, 4. 10. 2014 ob 9:30 uri v prostorih Policijske akademije, Rocenska 56, Ljubljana. Seminar bo trajal do 13:00. Seminar poteka v športni opremi. 

Za vse informacije smo vam na razpolago na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali telefonski številki 041-578-856

 

.